Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Nagy Attila: HERDERT feledni, CION bölcseit és a KGB-t ismer
  2012-02-26 08:44:24, vasárnap
 
  Nagy Attila: HERDERT feledni, CION bölcseit és a KGB-t ismerni kell!

2012. február 25. szombat


Magyarország másfél évszázada idegen érdek és kényszer szülte változásokon megy keresztül. Az utóbbi hat évtized többlépcsős "reformpolitikája" valójában lehengerlő sikerekről szóló ámokfutás, miközben a magyar érdek következetesen, vészesen háttérbe szorul. E folyamat megállításához tiszta gondolat és tisztességes vezető kell. A megértés 3 forrása: egy történelmi hazugság feltárása (Herder), majd két elhallgatott dokumentum (CION bölcseinek és a KGB 45 pontjának) ismerete.

1. NINCS herderi jóslat! Herder (német gondolkodó, meghalt 1803-ban) sehol nem írt magyar nemzethalálról! Az irodalmi és történelmi köztudatban mégis az ő nevével jövendölik a magyar nép kihalását. Két évszázad hazugsága úgy ivódott be a közgondolkodásba, hogy manapság Herder idézése szinte egyet jelent a nemzethalál rémével. Herder környvtárnyi írásainak mindössze egy félmondatában van olyan utalás a magyarokra, amely szerint "félő, hogy maga a nyelv is eltűnik". Még ez a megállapítás sem Herder sajátja, hanem egy Mária Terézia korabeli Habsburg-barát jezsuitától származott, alapja a Kárpát-medence történelmének és etnikumának félreismerése, amit később maga Herder is bevallott. A herderi jóslatnak nevezett valótlanságot az évszázados Habsburg, pánszláv és zsidó érdek (értsd: magyarsággal szembeni érdek) táplálta.

A két évszázados folyamatos történelem-hamisításra jellemző, hogy a magyar nemzethalál programszerű terjesztése a mai napig tart. Ugyanekkor elmarad a zsidó történelem idézése Herdertől, pedig az "Eszmék az emberiség történetének filozófiájából" című műve 12. könyvének terjedelmes fejezetében foglalkozik vele. Ezt írja: "úgy adom elő a héberek történetét, mint ők maguk.", "Az Izraeli Királyságnak tulajdonképpen nem volt törvényes alkotmánya.", "...egy ország, amelynek berendezkedése sem a belső, sem a külső feltételekkel nincs összhangban, a világnak ezen a táján nem lehetett életképes.", "...vallásosságuk képmutatássá vált, tanultságuk egyetlen könyv szőrszálhasogató magyarázatává, patriotizmusuk szolgai ragaszkodássá a félreértett régi törvényekhez, olyannyira, hogy a szomszédos népek megvetették vagy kigúnyolták őket.", " Isten népe, mely valaha magától az Égtől kapta hazáját, évezredek óta, úgyszólván születésétől fogva, élősdi növény más nemzetek törzsén, ravasz alkuszok nemzetsége majdnem mindenütt, amely minden elnyomás ellenére sem vágyik sehol saját otthonra és megbecsülésre."

Tehát van Herdertől származó hiteles irodalom is. A nemzethalál helyébe azonban Arany János életművét és örökérvényű gondolatát kell visszaültetni:

"És ne gondold, hogy kihalnak/ Sújtott népek hirtelen,
Amíg össze zeng a dalnok/ S a nemzeti érzelem."

2. LÉTEZIK a Cion bölcseinek jegyzőkönyve, a zsidó világbirodalom tervével, ami az alábbi hangvételben íródott:

"Szuperkormányunk a törvényen kívül álló keretekben működik. Ítéleteket fogunk végrehajtani, ölni fogunk és kegyelmet gyakorolni. Akaraterővel uralkodunk, mert kezünkben van egy valamikor hatalmas, most általunk legyőzött párt öröksége. Fegyvereink pedig a határtalan becsvágy, égő kapzsiság, irgalmatlan bosszú, gyűlölet és rosszindulat.

Tőlünk indul ki a mindent elnyelő terror. A mi szolgálatunkban minden véleményt, minden doktrínát képviselő személyek állnak: monarchisták, demagógok, szocialisták, kommunisták és mindenféle álmodozó utópisták. Mindezeket felfegyvereztük feladataik elvégzésére: mindegyikük a saját maga számlájára ássa alá a tekintély utolsó maradványait, igyekszik megdönteni minden fennálló rendet. Ezek a törekvések nyugtalanságot idéznek elő minden államban; az államok nyugalomra intenek, készek meghozni minden áldozatot a béke érdekében; mi azonban nem fogunk nekik békét adni, amíg nyíltan és alázatosan el nem ismerik államok feletti szuperkormányunkat.

A gójok azzal, hogy pártokra szakadtak, a zsidók kezébe adták magukat. A pártharcokhoz ugyanis pénz kell, és a pénz mind a mi kezünkben van. Kezünk benne van a törvényhozásban, a választások lebonyolításában, a sajtóban, az egyén szabadságában, mindenekfelett azonban a nevelésben és közoktatásban...

("ha magadban beszélgetsz, ő, a zsarnokság kérdez, képzeletedben se vagy független, ... mert ahol zsarnokság van, minden hiában, ... mert ott áll eleve sírodnál, ő mondja meg, ki voltál, porod is neki szolgál." - idézet Illyés Gyula: Egy mondat a zsarnokságról c. verséből)

Félrevezettük, elszédítettük és elrontottuk a nem zsidó fiatalságot azáltal, hogy olyan elvek és elméletek alapján neveltük, amelyekről tudjuk, hogy helytelenek, de amelyeket mégis a lelkére kötöttünk. Nagyszerű eredményeket értünk el azzal, hogy a törvényeket ellentmondó értelmezésekkel kiforgattuk valódi értelmükből. Ez azzal az eredménnyel járt, hogy ezek a törvénymagyarázatok először elhomályosították, majd érthetetlenné tették a törvényeket olyannyira, hogy a törvényhozás összekuszált szövevényében még maguk a kormányok sem tudnak eligazodni.

Önök azt mondhatnák, hogy a gójok fegyverrel a kezükben fognak nekünk jönni, ha idő előtt rájönnek arra, hogy valójában mi folyik körülöttük; ez ellen azonban Nyugaton oly szörnyű terroreszközünk van, amelytől még a legbátrabbak is remegnek, a földalatti helyiségek, a földalatti vasutak, azok a földalatti folyosók, amelyek még az idő elérkezése előtt készen lesznek valamennyi főváros alatt, s ahonnan ezeket a fővárosokat minden szervezetükkel és irattárukkal együtt a levegőbe fogjuk röpíteni."

3. VAN KGB és vannak titkosított dokumentumai. Például a bennszülöttek leigázásának alapelveit összefoglaló 45 pont, melynek forgatókönyve szerint zajlott Magyarország 1945 utáni egész történelme, beleértve az 1989-es elhazudott rendszerváltást is. (Valamennyi pontja megtalálható e sorok írójának Alattomos agymosás c. könyvében) A következetesen magyarellenes (internacionalista, kozmopolitika) tevékenység kulcspontjai:

Meggyorsítani a ... bennszülöttek likvidálását (értsd: népirtás)

Meg kell gyorsítani az összes párt egy szervezetbe történő egyesítését. (értsd: diktatúra)

A bennszülött vezetés nyilvános fellépései lehetnek nemzeti és történelmi színezetűek, de azok nem vezethetnek a nemzet egységéhez.

Ha létrejön egy olyan jellegű szervezet, amelyik ...

szorgalmazná a hivatalos vezetés gazdasági tevékenységének ellenőrzését, azonnal be kell indítani ellene nacionalizmus és sovinizmus vádjával egy rágalomhadjáratot. Ezt a következőképpen kell csinálni: emlékhelyeink megszégyenítése, temetőink megrongálása, nemzetünk és kultúránk befeketítését hirdető, és a velünk kötött egyezmények értelmét kétségbe vonó röplapok kiadása. A propagandamunkába be kell vonni a bennszülötteket, és kihasználni a velünk szemben létező gyűlöletet."

Az önsajnálat keltése, önmerénylet provokálása alapján joggal felvethető, hogy a jelenlegi Gyurcsány-botrány kirobbantása is önérdekből, önvédelemből született. Az idegen ügynökök máig tartó jelenlétére példa volt a Medgyessy-botrány. A harsogó IGEN -propaganda hátterében a Parlament nemet mondott az ügynökmúlt felszámolására, és a nemzetközivé dagadt újabb miniszterelnöki botrány kivizsgálására. A legfőbb népképviselet többszörös bizonyítékát adta a nemzetárulásnak.

A MAGYAR NÉPNEK JOGA VAN SZÁMONKÉRNI A HAZAÁRULÓ POLITIKÁT!

Ehhez kell a herderi hazugságot feledtetni, Cion bölcseit leleplezni és a KGB tevékenységét megismerni. Az ország mai bajainak forrása az Európai Unió diktátuma, ezért a megoldáshoz vezető jelszó:

Habsburg, kommunista, cionista unió
Büszke, szabad magyarnak nem való!

Dr. Nagy Attila
orvos, közíró

Megjegyzés:

A Cion bölcseinek jegyzőkönyve 1897-ben készült. Azt terjeszti az egész világon a zsidó kézben lévő média, hogy hamisítvány. Ellenben ebből a kis részletből is kiderül, hogy szó szerint valósult meg minden, ami abban le van írva, és ez érvényes az egész jegyzőkönyvre.

Innentől kezdve nincs jelentősége annak, hogy hamis vagy nem.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: szőrszálhasogató, reformpolitikája, közgondolkodásba, szuperkormányunk, lebonyolításában, következőképpen, rendszerváltást, törvényhozásban, felfegyvereztük, nemzetárulásnak, miniszterelnöki, megszégyenítése, tevékenységének, terroreszközünk, bennszülötteket, szolgálatunkban, értelmezésekkel, tulajdonképpen, nemzethalálról, nyugtalanságot, kivizsgálására, filozófiájából, világbirodalom, megállításához, következetesen, mindenekfelett, szervezetükkel, patriotizmusuk, berendezkedése, felszámolására, forgatókönyve, kozmopolitika, magyarázatává, feltételekkel, történelmének, elszédítettük, magyar érdek, történelmi hazugság, nemzethalál rémével, herderi jóslatnak, évszázados Habsburg, magyar nemzethalál, zsidó történelem, emberiség történetének, héberek történetét, külső feltételekkel, világnak ezen, félreértett régi, szomszédos népek, nemzethalál helyébe, nemzeti érzelem, zsidó világbirodalom, Nagy Attila, Mária Terézia, Izraeli Királyságnak, Arany János, Illyés Gyula, MAGYAR NÉPNEK JOGA VAN SZÁMONKÉRNI HAZAÁRULÓ POLITIKÁT, Európai Unió,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Szép estét kedves látogatóimna...  Idézetek a barátságról  Ha így haladunk...  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Esti kép  Mindenünk, amink van, amit sze...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Beney Zsuzsa - Tavasz  Próbálkozni kell ahhoz,  Gárdonyi Géza - Április végén  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Palóc Grand Canyon  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Minden gyerek jó.  Beney Zsuzsa - Sirató  S a dalok tanulsága  Jó éjt  Facebookon kaptam  Az elfogadásnak...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Aki a sorsa útján jár, gyakran...  Facebookon kaptam  Környezetvédelem  Facebookon kaptam  Pocsai Piroska - NE SIESS!  Beney Zsuzsa - Balatoni elégia  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Ébredj  Facebookon kaptam  A könnyek összegyűjtése  Beney Zsuzsa - Sirató  Szép estét kedves látogatóimna...  Viharban csak az a fa marad ál...  Az udvariasság alapja: önismer...  Becsüld meg azt amid van,...  Szép estét  Szent György napi hiedelmek, s...  Facebookon kaptam  A Gömb  Palóc Grand Canyon  Facebookon kaptam Krisztinától  A fenyő nem szép fa, (...)  Facebookon kaptam  Egyszerűen  Messziről jött ember  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Sirató  Amit átélünk,  Ázzal aki csak szép  Facebookon kaptam  Szép estét  Messziről jött ember  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tehetségtelen gyerek nincs.  A világnak égető szüksége van ...  Föld napja április 22  Föld napja április 22  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Messziről jött ember  Facebookon kaptam  Bella István: Zsoltár  Jó éjszakát  Paul David Tripp Április 23  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Április 22. a Föld napja,  Az idő elsodorja létezésünk  próbáljuk ki az őszinteséget  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egyik kedvenc festőm Fernando ...  Környezetvédelem  Idézetek a barátságról  Facebookon kaptam  Az embernek a társa: hiányzik.  György napra  Az Európai Unió is foglalkozik...  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Az udvariasság alapja: önismer...  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
magyar érdek, történelmi hazugság, nemzethalál rémével, herderi jóslatnak, évszázados Habsburg, magyar nemzethalál, zsidó történelem, emberiség történetének, héberek történetét, külső feltételekkel, világnak ezen, félreértett régi, szomszédos népek, nemzethalál helyébe, nemzeti érzelem, zsidó világbirodalom, alábbi hangvételben, törvényen kívül, valamikor hatalmas, határtalan becsvágy, mindent elnyelő, saját maga, tekintély utolsó, törekvések nyugtalanságot, államok nyugalomra, béke érdekében, gójok azzal, zsidók kezébe, pártharcokhoz ugyanis, pénz mind, választások lebonyolításában, egyén szabadságában, zsarnokság kérdez, lelkére kötöttünk, törvényeket ellentmondó, eredménnyel járt, törvényeket olyannyira, törvényhozás összekuszált, gójok fegyverrel, kezükben fognak, földalatti helyiségek, földalatti vasutak, földalatti folyosók, fővárosokat minden, levegőbe fogjuk, bennszülöttek leigázásának, 1989-es elhazudott, következetesen magyarellenes, összes párt, szervezetbe történő, bennszülött vezetés, nemzet egységéhez, olyan jellegű, hivatalos vezetés, következőképpen kell, velünk kötött, velünk szemben, önsajnálat keltése, jelenlegi Gyurcsány-botrány, idegen ügynökök, harsogó IGEN, ügynökmúlt felszámolására, nemzetközivé dagadt, legfőbb népképviselet, herderi hazugságot, megoldáshoz vezető, egész világon, zsidó kézben, egész jegyzőkönyvre, szőrszálhasogató, reformpolitikája, közgondolkodásba, szuperkormányunk, lebonyolításában, következőképpen, rendszerváltást, törvényhozásban, felfegyvereztük, nemzetárulásnak, miniszterelnöki, megszégyenítése, tevékenységének, terroreszközünk, bennszülötteket, szolgálatunkban, értelmezésekkel, tulajdonképpen, nemzethalálról, nyugtalanságot, kivizsgálására, filozófiájából, világbirodalom, megállításához, következetesen, mindenekfelett, szervezetükkel, patriotizmusuk, berendezkedése, felszámolására, forgatókönyve, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 5712
  • e Hét: 19942
  • e Hónap: 31053
  • e Év: 184549
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.